синтетично дърво

МОДЕРНО ВИЖДАНЕ
ЗА ФАСАДА

image 1 image image image image image
синтетично дърво

Иновативен материал за фасада

Един материал, многобройни възможности: Напълно водоустойчив, екологичен, с UV защита, без промяна в цвета, без деформация. За фасади, интериори, софит, яхтен декинг, огради и дори покриви. Минимална подръжка, максимална визия: Благодарение на своята водонепропускливост, липса на всякаква деформация, подръжката е минимална.

Уникално усещане: Материалът не само има визията на дърво-той се и усеща като такъв. Специална повърхност е положена, за да се постигне този резултат. Материал за креативна архитектура: Възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвременен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства надеждност и сигурност, дълготрайност, разнобразност и визия.

Защо да изберем синтетично дърво?

Възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвременен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства надеждност и сигурност, дълготрайност, цвят, разнобразност и визия.

Минимална подръжка, максимална визия: Благодарение на своята водонепропускливост, липса на всякаква деформация, подръжката е минимална. Цветовете и профилите са многобройни.

Материалът не само има визията на дърво-той се и усеща като такъв. Специална повърхност е положена, за да се постигне този резултат.

Какво предлагаме?

image За фасади и покриви, за яхтен декинг и декинг около басейни и спа комплекси, за тераси и огради, за тавани и софит, за бани и кухни…приложението на материала е безкрайно

image В детайлно разработената технология на фирмата се предлагат многобройни видове монтаж-от плътно подреждане (окачена фасада) до подреждане тип единични профили през разстояние. Пълният инженеринг на фирмата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.

image Синтетичното дърво е материал с изключителни качества, утвърдил се и използван всеобхватно в строителството. Неговата липса на каквато и да е поддръжка е гаранция за една много добра инвестиция.

Цветове

image
Синтетично дърво

Изпълнение на фасади

/*