каменни шиндли "ardoise"

МОДЕРНО ВИЖДАНЕ
ЗА ФАСАДА

image 1 image image image
каменни шиндли "ardoise"

Вечен материал

Наричат ги още плочи от благороден камък или "синьото злато". Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение ги правят предпочитан материал. Каменните плочи са вечни и винаги модерни. Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на покривната повърхност и визия.

Каменните плочи са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност. Това е материал, който има възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми и наклони, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвремен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства.

Защо да изберем каменни плочи?

Практически без ограничение: сгради с покривни наклони от 11° до 90°, обекти на общественото и жилищно строителство, паметници на културата, монументи, архитектурно-покривни обеми с равнинни и пространствени повърхнини - ново строителство и реконструкции, покриви, изпълнени от дърво, метал или бетон.

Материал създаден от природата преди милиони години. Материал експлоатиран и обработен екологично. Каменните плочи са дълготрайни, здрави, и не пропускат вода. Те са вечни.

Каменните плочи покриват всички модерни изисквания за физика на сградите. Те са в унисон с всички материали, от стъкло до стомана и освежават модерната архитектура с мощни контрасти. Каменните плочи са вечни, но винаги модерни.

Чисто екологичен материал от изключително високо качество. Разнообразието от класически и модерни начини на покритие на покриви и фасади придава на всяка сграда уникална естетическа ценност и значение. Покриви и фасади покрити с каменни плочи са вечни, мощни и живи.

какво предлагаме?

image "Предлагаме три вида монтаж с каменни плочи-модел "класик", модел "релеф" и модел "диагонал".

Монтажът на каменните плочи е едно архитектурно предизвикателство, имайки предвид тяхната равнинност, правилна геометрия и различни форми. Съчетанието на тези компоненти дава възможност за творческа изява на архитектите. Крайният резултат е винаги естетика, сигурност и дълготрайност.

image Натоварването на плочите е изключително малко-28кг/м2. По този начин се олекотява конструкцията, което прави каменните плочи предпочитан материал.

image Каменните плочи имат 30 години гаранция, но на практика са вечни. Пълният инженеринг на фирматата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.

image Оригиналност на архитектурната покривна пластика. Неповторимост на естетическото въздействие. Каменните плочи имат качеството да си променят цвета в зависимост от светлината.

НАЧИНИ НА ПОДРЕЖДАНЕ НА КАМЕННИТЕ ШИНДЛИ

image
Каменни шиндли

ИЗПЪЛНЕНИЕ

image circled
image circled
image circled
image circled