Плочи от фиброцимент

МОДЕРНО ВИЖДАНЕ
ЗА ФАСАДА

image 1 image image image image
Плочи от фиброцимент

Иновативен материал

Плочите от фиброцимент предлагат както съвременни, така и различни възможности за дизайн. Това е първият избор за много архитекти, защото фиброциментът изглежда естетически красив, а разходите за неговото инсталиране го правят изключително рентабилен икономически материал. Комбинацията от синтетични влакна, вода, цимент и минерали правят този материал един от най-екологичните и универсални. Плочите от фиброцимент са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност.

Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на различна повърхност и визия.

защо да изберем плочи от фиброцимент?

Архитектът има възможност да избере цвета, който желае, размера, който му допада и формата, която иска, за да осъществи покрива на мечтите си. Силни, гъвкави и красиви, плочите от фиброцимент придават невероятна добавена стойност на къщата. Това е материал за креативно бъдеще.

Плочите могат да бъдата инсталирани на сгради с наклони от 11 до 90 градуса.

Плочите могат да бъдат произведени в различни форми, за да се даде възможност за неограничен набор от визуални ефекти, които би било невъзможно да се получи с други материали.

Плочите от фиброцимент са с дебелина от 4 мм и са значително леки, но въпреки това отговарят на стриктните изисквания на климатичните условия както през зимата, така и през лятото. Въпреки теглото им, плочите от фиброцимент са много здрави и нечупливи, което позволява бърза и лесна работа. Не съществуват загуби както при друг тип материал. Материалът не пропуска вода, не се пука и не гори.

какво предлагаме?

image Функционалността е запазена марка на плочите от фиброцимент. Те комбинират сила и сигурност, стил и дълготрайност, устойчивост и естетика. Това ги прави идеален избор за материал на бъдещето. Материалът е в перфектно съчетание с природата. Покриви и фасади, реализирани с фиброцимент, се сливат с природата, те са рентабилни и екологични.

image Натоварването на плочите е изключително малко-15кг/м2. По този начин се олекотява конструкцията, което прави плочите от фиброцимент предпочитан материал.

image Почите от фиброцимент имат 30 години гаранция. Пълният инженеринг на фирматата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.

image Предлагаме три вида монтаж с плочите от фиброцимент-модел "класик", модел "релеф" и модел "диагонал".

ИЗПЪЛНЕНИЕ

image
Плочи от фиброцимент

Facade design

mixed layouts