ТИТАН ЦИНК

Модерно виждане
за фасада

image 1 image image image
ТИТАН ЦИНК

Универсален материал

Да построиш или реновираш къща, да придадеш стойност на една срада...все ситуации, в които титан цинкът е различен избор. Благороден и елегантен, този материал дава живот на най-красивите архитектурни форми, от най-семплите до най-аристократичните, както за старите, така и за модерните. Преди избиран заради качествата си за здравина и дълготрайност, титан цинкът днес се налага, благодарение на своите естетически и екологични качества.

Ако най-добрият материал ограничава креативността, каква е ползата от него? Ако най-добрата идея не може да се реализира, каква е ползата от нея? Материали, които насърчават креативност и ететика, сигурност и дълготрайност, екологичност и гъвкавост, трябва да бъдат взети под внимание. Титан цинковата ламарина предлага всичко това.

Защо да изберем титан цинк?

Благороден и елегантен, титан цинкът е материал който дава живот на най-красивите архитектурни форми, от най-семплите до най-аристократичните, както за старите, така и за модерните.

Титан цинкът е екологичен материал. Той отговаря на всички модерни изисквания за енергоефективност.

Титан цинкът е материал с изключителни качества, утвърдил се и използван всеобхватно в строителството. Неговата липса на каквато и да е поддръжка е гаранция за една много добра инвестиция.

Практически без ограничения за наклон. Приложима е за фасади, скатни и плоски покриви. С елегантната си визия, отлични показатели и всеобхватно приложение, той категорично е материал на бъдещето.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

image Предлагаме три вида монтаж с титан цинк-система двоен фалц, система Roll Cap и система шифър.

Специфичните монтажни детайли се разработват предварително, съгласно изискванията на съответния проект.

image Комбинацията между висококачествени и високотехнологични материали и професионализма на нашия екип е гаранция за качествено изпълнение.

Гаранцията на материала е 30 години.

image Титан цинковата ламарина позволява да бъдат реализирани елементи с правилна геометрична форма. Те се скопчават една за друга, и по този начин се образува релефна и естетична повърхност. Формите могат да бъдат квадратни, ромбоидни, правоъгълни, "боброва опашка", "челна пита" и др. Този вид крайно покритие е много благоприятен и красив за най-различни сгради.

изпълнение

image
ТИТАН ЦИНК

ЦВЕТОВЕ